Loading...

Termeni de utilizare

Bine ați venit pe acest site web , care include, dar nu se limitează la acest site web (Site-urile). Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții (Termenii de utilizare ) înainte de a utiliza Site-urile. Prin accesarea Site-urilor, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare . Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare , nu puteți utiliza Site-urile. Vă recomandăm să păstrați o copie tipărită a acestor Termeni de utilizare pentru referințe viitoare.

 

Proprietatea și utilizarea proprietății intelectuale

Vă rugăm să fiți conștient de faptul că, pe măsură ce vizitați și navigați pe acest site, utilizarea site-ului nostru este supusă legilor aplicabile care guvernează proprietatea și utilizarea proprietății intelectuale, inclusiv mărcile noastre comerciale și drepturile de autor. Pentru utilizatorii internaționali de site: site-ul web este găzduit și este destinat și direcționat către utilizatori. Prin utilizarea acestui site web vă supuneți legilor și jurisdicției.

 

Mărci comerciale

Nu puteți utiliza niciuna dintre mărcile comerciale sau îmbrăcămintea comercială a acestui site web fără permisiunea noastră prealabilă în scris. Mărcile comerciale sau îmbrăcămintea comercială includ numele și siglele acestui site web și alte elemente grafice, logo-uri, anteturi de pagină, pictograme pentru butoane, scripturi și nume de servicii ale produselor, serviciilor și programelor acestui site web . Orice alte mărci comerciale care apar pe site-ul nostru web sunt proprietatea proprietarilor acestora, care pot fi sau nu afiliați, conectați la sau sponsorizați de noi sau de afiliații noștri.

 

Drepturi de autor

Toate textele, graficele, fotografiile, siglele, pictogramele butoanelor, imaginile, clipurile audio, descărcările digitale și compilațiile de date care apar pe site, inclusiv în e-mailurile și materialele de marketing aferente, precum și software-ul utilizat pentru a le crea, sunt deținute sau licențiate. de acest site web și/sau afiliații săi și sunt protejate de legile americane și străine privind drepturile de autor. Puteți copia și/sau tipări electronic copii pe hârtiede pe site numai în scopuri personale, necomerciale legate de plasarea unei comenzi sau de cumpărături pe site. Orice altă utilizare a oricărui conținut inclus pe site, inclusiv crearea de legături sau încadrarea către acest site, este strict interzisă, cu excepția cazului în care obțineți mai întâi acordul nostru scris prealabil.

 

Informații neconfidențiale

Cu excepția informațiilor necesare pentru a plasa o comandă, vă rugăm să nu ne trimiteți nicio informație confidențială sau proprietară prin intermediul acestui site web. Orice informație, materiale, sugestii, idei sau comentarii trimise către noi vor fi considerate neconfidențiale, iar prin trimiterea lor, ne acordați dreptul absolut de a le folosi, modifica, reproduce, transmite, afișa și distribui în orice scop, fără nicio plată sau altă compensație pentru dvs. Cu toate acestea, nu vom folosi numele dumneavoastră decât dacă suntem obligați prin lege să identificăm sursa materialelor, informațiilor, sugestiilor, ideilor sau comentariilor sau dacă nu obținem mai întâi permisiunea dumneavoastră.

 

Erori și inexactități

Încercăm întotdeauna să oferim informații complete, exacte și actualizate pe site-ul nostru web. Din păcate, în ciuda acestor eforturi, pot apărea erori umane sau tehnologice. Acest site web poate conține greșeli de tipar, inexactități sau omisiuni, dintre care unele pot fi legate de prețuri și disponibilitate, iar unele informații pot să nu fie complete sau actuale. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni, inclusiv după ce o comandă a fost trimisă, și de a schimba sau actualiza informațiile în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

Comenzi de produse

Toate comenzile plasate prin intermediul site-ului sunt supuse acceptării acestui site . Aceasta înseamnă că acest site web poate refuza să accepte sau poate anula orice comandă, indiferent dacă comanda a fost sau nu confirmată, din orice motiv sau fără niciun motiv și fără răspundere față de dvs. sau de oricine altcineva. Dacă cardul dvs. de credit a fost deja debitat pentru o comandă care este anulată ulterior, acest site vă va emite o rambursare.

 

Expedierea comenzii

Comenzile vor fi expediate la adresa desemnată de cumpărător atâta timp cât acea adresă de expediere respectă restricțiile conținute pe acest site web . Toate achizițiile de pe acest site sunt efectuate în conformitate cu termenii și condițiile găsite pe site. Riscul de pierdere și titlul de proprietate pentru articolele achiziționate de pe site-ul web trec către cumpărător la livrarea articolelor către transportator. Cumpărătorul este responsabil pentru depunerea oricăror reclamații la transportatori pentru transporturile deteriorate și/sau pierdute.

 

Declinarea răspunderii

Nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, indiferent dacă este expresă sau implicită, cu privire la acest site web, conținutul acestuia sau informațiile disponibile pe sau prin intermediul acestuia; sunt furnizate ca atare, cu toate greșelile. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în legile aplicabile, nu vom fi răspunzători pentru nicio daune care decurg din sau sunt legate de utilizarea acestui site web sau a oricărui alt site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se aplică daunelor directe, indirecte, consecutive, speciale, punitive sau de altă natură pe care dumneavoastră sau alții le puteți suferi, precum și daunelor pentru profituri pierdute, întreruperea activității sau pierderea de date sau informații, chiar dacă suntem anunțați înainte de potențialul unor astfel de daune.

 

Lege aplicabilă

Vizitând site-ul nostru web, sunteți de acord că legile, fără a ține cont de principiile conflictului de legi, vor guverna orice dispută de orice fel care ar putea apărea între dvs. și noi sau oricare dintre afiliații noștri cu privire la vizita dumneavoastră și utilizarea site-ului nostru.

 

Modificări ale Termenilor

Acești termeni și condiții pentru dispozitive mobile pot fi modificate în orice moment, fără notificare.